MARKKINOINNIN VIIKKO vahvistaa asemaansa alan huipputapahtumana

Markkinointiviestinnän viikko uudistuu: nimi vaihtuu Markkinoinnin viikoksi ja tapahtuma muuttaa Wanhasta Satamasta Messukeskukseen Pasilaan. Markkinoinnin viikko järjestetään tänä vuonna 21.–22. syyskuuta.

Messukeskuksessa Markkinoinnin viikolla on tilaa kasvaa, ja puitteet ja palvelut ovat Suomen ykkösluokkaa. Markkinoinnin viikko on tänä vuonna entistä monipuolisempi, ja se on myös oivallinen paikka verkostoitua.

sanoo myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen Messukeskuksesta

Nimenmuutoksen suurin syy on se, että tapahtuma haluaa painottua aiempaa enemmän strategiseen markkinointiin. Tapahtuman ohjelmassa käsitellään markkinointia sekä viestintää laaja-alaisena osana kaikkea organisaation toimintaa.

Mainonnasta, viestinnästä ja kaikesta kommunikaatiosta on tullut entistä strategisempaa organisaatioiden tavoitteiden saavuttamisen kannalta. Haluamme myös tässä tapahtumassa tuoda esille kaikkea kommunikaatioita, jota yrityksessä on – ei vain sitä, jota markkinointi- tai viestintäosastolla tehdään.

sanoo toimitusjohtaja Tarja Virmala Markkinoinnin, Teknologian ja Luovuuden Liitto MTL RY:STÄ

Markkinoinnin viikko ohjelmassa käsitellään markkinointia, mainontaa, viestintää, myynnin edistämistä, asiakaskokemusta, johtamista sekä näitä kaikkia tukevaa teknologiaa.

Messukeskuksessa järjestetään samanaikaisesti Markkinoinnin viikon kanssa 20.–21.9.2016 myös Bisnespäivät, uusi logistiikan ja hankinnan tapahtuman LOGY iSCM sekä neljän ammattimessun kokonaisuus PacTec, FoodTec, SignTec ja PlasTec. Tapahtumakokonaisuus käsittää koko pakkausketjun hallinnan suunnittelusta käyttöön ja raaka-aineisiin sekä painokoneista markkinointiin.  Samaan aikaan kävijöille ovat tarjolla myös Easyfairsin Esimies & Henkilöstö 2016 & Meetings & Events 2016 -tapahtumat.

Markkinoinnin viikon ohjelma julkistetaan myöhemmin keväällä.

Lisätietoja