Ulla-Maija Tamminen MTL:n kunniajäseneksi

MTL:n hallitus kutsuu Ulla-Maija Tammisen MTL ry:n kunniajäseneksi kevään liittokokouksessa 28.4.

Ulla-Maija Tamminen on määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti kehittänyt suomalaista viestintätoimistoalaa erityisesti tuote- ja brändiviestinnän saralla. Tamminen on lifestyle-tuotteiden ja -palvelujen viestinnän edelläkävijä sekä pitkäaikainen ja aktiivinen MTL-Viestintätoimistojen hallituksen jäsen.

Ulla-Maija perusti vuonna 1986 viestintätoimisto Promoden, joka on yli neljännesvuosisadan ajan ollut luomassa Suomeen tuote-PR:n standardeja. Soprano-konserni osti Promoden pari vuotta sitten ja Ulla-Maija on nyt siirtynyt nauttimaan ansaituista eläkepäivistä.

MTL ry onnittelee Ulla-Maijaa pitkästä ja ansiokkaasta urasta ja kiittää aktiivisesta osallistumisesta liiton toimintaan.