Mainostajan rohkeus vakuutti raadin – Saarioisten mainosfilmi ’Jouluaamu Korvatunturilla’ voitti Kuukauden Parhaat Sekunnit

Saarioinen halusi rohkaista suomalaisia ottamaan jouluna rennosti, käyttämään aikansa suomalaisille tärkeisiin asioihin ja tukea joululaatikoiden myyntiä. Saarioisten mainosfilmi ’Jouluaamu Korvatunturilla’ valittiin joulukuun Kuukauden Parhaat Sekunnit -kilpailun voittajaksi.

Raadin perustelut: ”Rohkea, erottuva ja keskustelua herättävä mainos, joka kunnioittaa joulun perinteitä. Tuotteen hyödyt on tuotu inhimillisesti esille tarinallisessa joulufilmissä.”

Mainoksen on suunnitellut Hasan & Partners ja tuottanut Hasan Motion. Saarioisten mediatoimistona on toiminut Carat Finland.

Kampanja on herättänyt paljon keskustelua. ”Suurin osa palautteesta on ollut erittäin positiivista ja kuluttajat ovat olleet hyvin aktiivisia kiitellessään mainosta. Mainosta on pidetty lämminhenkisenä ja ilahduttavana”, kertoo Saarioisten markkinointi- ja viestintäjohtaja Katriina Virtanen.

Joulukampanja oli Saarioisten uuden mainonnan linjan ensimmäinen osa. ”Kohderyhmä oli laaja, koska halusimme toivottaa sillä hyvää joulua kaikille suomalaisille. Tarkempi kohderyhmä oli päivittäisostopäättäjät.”

Saarioisten joulukampanjan päämedia on ollut perinteisesti tv. Tänä vuonna kampanja näkyi sen lisäksi myös verkossa. ”Kampanja on huomattu erittäin hyvin. Siitä on pidetty paljon ja mainonnan viesti on selkeästi ymmärretty”, jatkaa Virtanen.

”Joulumainos on ollut Saarioisille aina hyvin tärkeä. Siksi olemme tyytyväisiä, että tämä uuden mainonnan linjan aloittava joulumainos on otettu näin hyvin vastaan.”

Joulukuun tv-mainossatoa arvioivat Ida Virkki ToinenPHD:stä, Jari Karlsson ja Emilia ValtolaFamily Inc.:stä sekä Joanna Lahti Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitosta.

Kuukauden Parhaat Sekunnit -ohjelma MTV3-kanavalla pe 23.1. klo 22.35 ja Subilla la 24.1. klo 17.00. Ohjelma on katsottavissa myös MTV Spotissa osoitteessa mtv.fi/spotti/kps.

Lisätiedot

MTV, Kaisa Sohlman
puh. +358 (0)10 300 5245

KUUKAUDEN PARHAAT SEKUNNIT
JOULUKUU 2014

SAARIOINEN
JOULUAAMU KORVATUNTURILLA