Hedelmäperhe hurmasi jälleen Hartwall Jaffan mainosfilmi ’Suvivirsi’ voitti Kuukauden Parhaat Sekunnit

Hartwall halusi tavoitella laajaa yleisöä Hartwall Jaffan klassikot yhdistävällä animaatiolla. Hartwall Jaffan mainosfilmi ’Suvivirsi’ valittiin toukokuun Kuukauden Parhaat Sekunnit -kilpailun voittajaksi.

Raadin perustelut: ”Suomalaisen kesän tunnelma välittyy Suvivirrestä. Huolella tehty brändillinen animaatiofilmi saa hyvällä mielelle.”

Mainoksen on suunnitellut SEK & GREY sekä tuottanut Front Desk ja Anima Boutique. Hartwall Jaffan mediatoimistona on toiminut Dagmar.

Tällä kertaa hedelmäperhe oli kesäisissä tunnelmissa jatkona jouluna lanseeratulle mainonnan konseptille.  ”Jo silloin hedelmähahmot valloittivat suomalaisten sydämet. Palautetta on tullut erityisesti musiikista, mikä kertoo siitä, että Suvivirsi nostaa pintaan monille tärkeitä muistoja”, kertoo Hartwallin tuotepäällikkö Karita Taura.

Kesän kampanjalla tavoiteltiin laajaa yleisöä. ”Hartwall Jaffa liittyy vahvasti iloon, kesään ja aurinkoon sekä suomalaisiin perinteisiin. Mikä sopisikaan siihen paremmin, kuin Suvivirsi joka kertoo kaikille suomalaisille kesäloman alkamisesta. Siinä yhdistyy kaksi klassikkoa.”

Television rooli on ollut tavoittaa laajat kohderyhmät vuoden suurimman virvoitusjuomasesongin kynnyksellä. ”Tietysti sen tavoitteena on myös herättää tunteita ja rakentaa Hartwall Jaffa brändiä. Kampanja on huomattu erittäin hyvin eri kanavissa ja onnistunut siinä mitä lähdimme tavoittelemaan”, jatkaa Taura.

Hartwall Jaffa on voittanut Kuukauden Parhaat Sekunnit -kilpailun aiemmin marraskuussa 2013 filmillä Sylvian joululaulu, huhtikuussa 2012 filmillä Julisteet ja tammikuussa 2011 filmillä Pullopoika.

Maaliskuun tv-mainossatoa arvioivat Marko Vuorensola Havas WW:stä, Mari ErämaaMainostoimisto Smoy:sta, Jenny Lundqvist Bob the Robotilta sekä Ulla Aitio Dagmarilta. Ulla Aitio jääväsi itsensä voittajan valinnasta.

Kuukauden Parhaat Sekunnit -ohjelma MTV3-kanavalla pe 27.6. klo 22.35 ja Subilla la 28.6. klo 16.55. Ohjelma katsottavissa myös MTV Spotissa osoitteessa mtv.fi/spotti/kps.

Lisätiedot:

MTV
Kaisa Sohlman
puh. +358 (0)10 300 5245

KUUKAUDEN PARHAAT SEKUNNIT
HUHTIKUU 2014

HARTWALL JAFFA
SUVIVIRSI

Mainostaja HARTWALL
Markkinointipäällikkö LEENA KOSKINEN
Tuotepäällikkö KARITA TAURA

Mainostoimisto SEK & GREY
Asiakkuusjohtaja ANITA KARTTUNEN
Brand Development Director JARI AALTO-SETÄLÄ
Projektipäällikkö MIRA VIERTO
AD VILLE GRANROTH
Copy SAMI KORJUS

Tuotantoyhtiö FRONT DESK
Vastaava tuottaja MERJA METSÄVAARA-MILDH
Tuotantopäällikkö NOORA KARHUNEN
Tuotantokoordinaattori JOANNA SULONEN

Tuotantoyhtiö ANIMA BOUTIQUE
Ohjaaja ELIZA JÄPPINEN
Taustat ELIZA JÄPPINEN & VILLE SALERVO
Lead Animaattori JANNE LEHTONEN
Animaattorit KARI PIESKÄ, JYRI PIENINIEMI, HERLE KUHL & HELI ELLIS
Mallinnus KRISTIAN LINDEN
Kompositointi JYRI PIENINIEMI
Linjatuottaja MARTTI SIRKKOLA
Tuottaja JARI LÄHTEINEN
Äänisuunnittelu JURI SEPPÄ / HUMINA OY

Mediatoimisto DAGMAR
Asiakkuuspäällikkö OUTI HÄMÄLÄINEN
TV-suunnittelija KRISTA ALVAREZ

Kuukauden Parhaat Sekunnit -kilpailusta

Kuukauden Parhaat Sekunnit on MTV:n ja Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton (MTL) yhteinen mainoskilpailu, jossa vaihtuvajäseninen raati arvioi edellisen kuukauden aikana ensiesityksensä saanutta tv-mainontaa. Kuukauden Parhaat Sekunnit on palkinnut ajankohtaista, idealtaan ja toteutukseltaan onnistunutta tv-mainontaa vuodesta 1994 lähtien. Tuorein voittaja, shortlista ja arkisto osoitteessa mtv.fi/spotti/kps.